Nettløsninger

Å utvikle en nettside eller en nettløsning er vel ingen sak.

Ja, vi hører den slags innimellom. Kanskje oftest fra de som jobber på it-avdelinger. Og de har jo rett! Hvem-som-helst kan jo lage en nettside. Ikke trenger nettløsninger å koste noe heller.

Hvordan vi overlever? Jo, det er ganske enkelt. Vi snakker sjeldent med de som jobber på it-avdelingen. Vi snakker heller med ledelsen, markedsavdelingen og kanskje økonomiavdelingen. De som bryr seg om det samme som oss. De som ikke bryr seg om teknologi, men om strategi – og om resultater!

Det handler ikke om teknologi.
Det handler om strategi!

Så, om du er av samme oppfatning som oss – ta kontakt. Selv om vi er nerder, så er vi flinke til å lytte, tenke og foreslå. Sammen kan vi finne riktig nettløsning for din bedrift.

Ønsker du mer informasjon?

Legg igjen navn og nummer her, så kontakter vi deg

Noen av våre referanser

7 Fjell Bryggeri

Utelivsbransjen er satt på hold. Omsetningen til mikrobryggeriene faller. Varelageret står der. Kundene er tørst. Løsningen er å få ølet ut til kundene. Levert på døren, med ansiktsmaske, hansker og kontroll av legitimasjon.

Les covid-historien til 7Fjellshop

Heymat

WordPress nettbutikk med WooCommerce som e-handelsløsning.

Bilkollektivet

Vi har implementert det sprudlende designet til Overhaus.

Agva Kraft

«Vi hadde god erfaring fra samarbeid med Maksimer tidligere, og vi merket fort at de forsto oppdraget godt og hadde god gjennomføringsevne. Vi har nå en av de mest effektive konverteringsmotorene på det norske strømmarkedet.»

Få innblikk i prosjektet her
Agva Kraft