Gullfunn

Gullfunn er en gullsmedforretning med lang tradisjon som faghandel innen gullsmed- og urmakerfaget. De fører et bredt sortiment med smykker, klokker og gaveartikler.

Samarbeidet mellom Maksimer og Gullfunn begynte i starten av 2019, og kulminerte i at nettbutikken deres gikk live i juni 2020. Dette var et omfattende prosjekt, hvor man måtte få på plass sømløs flyt mellom mange løsninger.  

Gullfunn tilbyr et stort antall produkter i nettbutikken, med mange muligheter for å kombinere ulike produkter og varepakker. De opererer også med et stort antall fysiske butikker over hele landet. Kundene kan betale med både Klarna og Vipps.

Muligheten for å bestille på nett og hente varene i butikk er veldig viktig for kundene deres. For at dette skal kunne flyte mest mulig sømløst, har vi sørget for integrasjon til både lager (ERP) og kassasystem (POS). 

ERP styrer viktige forretningsaspekter som lager, salg, regnskap og andre back-end forretningsfunksjoner. POS refererer til kassesystemet. Så fort ordren kommer opp i kassen, så kan de godkjenne eller avvise den avhengig om den finnes på lager eller ikke. Det gir Gullfunn full kontroll over salgsprosessen.