Bygge nye nettsider – skreddersydd for dine spesifikke behov

Når vi bygger nye nettsider, handler det om å lage noe som ikke bare ser bra ut, men som også er brukervennlig. WordPress gir oss fleksibiliteten til å lage nettsider som både oppfyller dine behov og gir brukerne en god opplevelse. Vi fokuserer på å skape brukervennlige grensesnitt, hvor det er enkelt å redigere innhold og holde nettsiden oppdatert.

Vi vet at tid er verdifull, så vi gjør det enkelt for deg å administrere nettsiden din. Med WordPress kan du enkelt redigere innhold på nettsiden uten behov for teknisk kunnskap. Dette betyr at du sparer mye tid på daglig drift. Det er en av grunnene til at mange bedrifter velger WordPress som sitt foretrukne system – det gir fleksibilitet og kontroll, uten at du trenger å bruke mye tid på tekniske detaljer.

Sertifisert WordPress byrå

Maksimer er sertifisert partner av Automattic firmaet bak WordPress

Offisielt emblem: Maksimer  Verifisert WooCommerce Ekspert

Overta eksisterende nettsider – et bedre WordPress byrå

Har du allerede en nettside, men føler at det trengs forbedringer? Vi tar over WordPress-nettsider som trenger en oppgradering eller bare et mer pålitelig og større WordPress byrå. Enten du har hatt utfordringer med tidligere leverandører, eller rett og slett ønsker høyere kvalitet på drift og vedlikehold, kan vi hjelpe.

Vi tilpasser løsningen slik at den dekker dine spesifikke behov, fra forbedringer i design til optimalisering av funksjonalitet. Våre løsninger laget med WordPress gjør det enkelt for deg å oppdatere innhold på nettsiden og sørge for at den er i topp stand. Dette betyr at du kan fokusere på det som er viktigst for deg, mens vi tar oss av det tekniske.

Vi drifter over 800 WordPress-nettsider

Med over 800 WordPress-nettsider under vår daglige drift, har vi bred erfaring med å håndtere alle typer løsninger. Fra små, enkle nettsider til komplekse portaler, sørger vi for at din nettside alltid er rask, stabil og sikker.

Selv om sikkerhet ikke er det vi roper høyest om, har vi bygget en skreddersydd infrastruktur som sørger for at WordPress-nettsidene vi drifter er pålitelige og trygge. Dette er en del av vår daglige drift, og vi tar oss av alt fra oppdateringer til teknisk support, slik at du slipper å bekymre deg.

Skreddersydd for dine behov – fra enkel nettside til komplekse systemer

Vi bygger ikke bare nettsider, vi bygger løsninger som er skreddersydd til dine spesifikke behov. WordPress er basert på åpen kildekode, noe som gir oss friheten til å tilpasse og bygge akkurat det du trenger. Enten du trenger en enkel nettside eller en mer kompleks løsning med integrasjoner til forretningssystemer, kan vi levere en løsning som fungerer.

Våre løsninger er fleksible og skalerbare, noe som betyr at nettsiden din kan vokse sammen med bedriften. Trenger du integrasjoner med CRM-systemer eller andre verktøy, er dette noe vi gjør enkelt. Vi sørger for at alt fungerer sømløst, slik at du kan bruke tiden din på å drive bedriften.

Brukervennlighet og enkel administrasjon

En viktig del av vår filosofi er å gjøre det enkelt for deg å bruke og administrere nettsiden. WordPress gir deg muligheten til å redigere innhold på nettsiden uten å måtte kunne koding. Dette er spesielt nyttig for bedrifter som ønsker å kunne oppdatere informasjon, legge til nye sider, eller endre innhold raskt og enkelt.

Vi sørger for at alle våre nettsider er satt opp med brukervennlige grensesnitt, slik at du kan fokusere på innholdet, ikke teknologien. Dette gjør WordPress til det perfekte verktøyet for bedrifter som trenger en nettside som er enkel å bruke, men kraftig nok til å vokse med bedriften. Du kommer til å like å bruke WordPress!

Velg Maksimer som ditt WordPress byrå

Med lang erfaring og en stor portefølje av vellykkede prosjekter, er vi klare til å hjelpe deg med ditt neste WordPress-prosjekt. Enten du trenger en helt ny nettside eller vil overlate en eksisterende løsning til oss, kan vi sørge for at du får en plattform som fungerer for deg.

WordPress kunder

Et lite utvalg av våre prosjekter

Se alle våre casestudier

  • Xplora

    Xplora

    «Vi har vært kunde hos Maksimer i snart to år og vi er veldig godt fornøyd med deres fokus på å finne gode løsninger og den tilgjengeligheten de har for oss i XPLORA Mobile.»

  • Bilkollektivet

    Bilkollektivet

    Effektiv WordPress-nettløsning for bildeling i Oslo

Er du klar til å komme i gang med vårt WordPress byrå?

Kontakt oss i dag for å ta en titt på hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge eller drifte din WordPress-nettside.

portrett av jostein nyquist

Jostein Nyquist

Chief Revenue Officer

Skal vi ta en prat?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med WooCommerce.