Litium

Skalerbar digital handel med fokus på vekst

litium. 3d illustrasjon

Moderne e-handel

Litium er plattformen for deg som ønsker å ta din digitale handel til neste nivå!

Med en fullt skalerbar og fleksibel e-handelsplattform som Litium har du muligheten til å drive vellykket digital handel uansett om du jobber med B2B, B2C eller en kombinasjon.

Kjernen av Litium

Det som gjør plattformen enkel å komme i gang med er at det helt fra starten finnes funksjonalitet som anses som beste praksis innenfor rammen av moderne e-handel, og med en partner som Maksimer er mulighetene uendelige.

Enkelt beskrevet består Litiums kjerne av tre komponenter, Litium CMS for innholdsstyring, personalisering og digital markedsføring, Litium PIM for rik produktberikelse og publisering på flere kanaler og markeder. Den tredje komponenten er Litium e-handel, som har vunnet flere ytelsestester.

Litium Accelerator

Litium Accelerator er butikkfronten du får tilgang til helt fra starten. Den består av pakket beste praksis-funksjonalitet som gjør det enkelt og raskt å komme i gang.

Hovedhensikten med Litium Accelerator er at man i stedet for å finne opp hjulet på nytt kan fokusere på å tilpasse plattformen til kundereisen, med fokus på kundeopplevelsen. På denne måten kan du som kunde investere i UX og UI slik at dine kunder skal få en fullverdig opplevelse som er i tråd med din merkevare og verdier.

100 % kildekode – 100 % fleksibilitet

For å få mest mulig ut av potensialet som presenteres med en moderne e-handel, har vi fordelen med Litium for å kunne skreddersy kundeopplevelsen – helt etter markeder, kanaler og din virksomhet. Med Litium har vi ingen begrensninger – bare mange muligheter

Økosystem

Plattformen gir et rikt økosystem av koblinger til systemer og tredjepartsløsninger som både sparer tid og reduserer risiko i prosjektet. Du kan lese mer om hvem de er her.

Integrasjoner

Ved hjelp av vår integrasjonsmotor MACO sikrer vi både sikre, effektive og bærekraftige integrasjoner. Uansett om det dreier seg om ERP, MA-system eller WMS, besitter vi riktig kompetanse og verktøy for å skape en langsiktig og bærekraftig e-handelsløsning.

Globalisering

Å selge i flere markeder er en effektiv måte å øke merkekjennskapen på, men det fremmer også vekst. Det er imidlertid mye å huske på når man tar det steget, hvor det handler om alt fra logistikk, språk, relevante betalingsløsninger og mye mer. Vi i Maksimer hjelper deg fra topp til tå – uansett hvor mange land og markeder du ønsker å etablere deg i.

Therese Bengtsson

Ansvarlig for vår Litium Commerce Cloud avdeling

Hva venter du på?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med Litium Commerce Cloud

+ 47 55 91 31 35
post@maksimer.no