E-commerce
manager for hire

Tilgang på erfaren e-commerce manager uten å ansette en på fulltid

Erfaren nettbutikksjef jobber for å bedre rutiner og gi høyere ROI.

E-handelseksperten leies ut på langsiktige oppdrag og skal jobbe in-house for kundene med å skape suksess i deres egne e-handelssatsninger.

Tjenesten E-commerce manager for hire er vår tjeneste til de organisasjonene som ikke har kapasitet til å ansette egne personer i rollen som nettbutikksjef. Det kan være mange grunner til at det er krevende å ha egne personer i slike roller internt: kompetansen er vanskelig å få tak i, arbeidsoppgavene blir for smale, prisen blir for høy ifht. ROI med gjeldende omsetning osv.  

Maksimer har bygget et solid team med e-handelseksperter som hjelper deg med din e commerce website. E-handelseksperten jobber for kundene, og ikke som en ordinær rådgiver. Målet er å sikre kontinuitet, bedre rutiner og høyere ROI for kundene det jobbes for. 

Vi får gode tilbakemeldinger fra våre kunder som i dag benytter seg av denne tjenesten i ulik omfang og karakter. Felles for alle er at det er store fordeler ved å ha en kontaktperson inn mot Maksimer. For bedriftene å kun forholde seg til en person som kjenner både bedriften og manøvrerer effektivt innad i Maksimer sikrer høy fremdrift og lite administrasjon for våre kunder. Vi ser også at en E-commerce manager fra Maksimer blir referansepunktet på kompetanse innen e-handel, og bistår ofte ut mot andre 3.parts samarbeidspartnere som bedriften avhenger av for en vellykket e-handelssatsing.

Om du er nysgjerrig på denne tjenesten, og om bedriften din opplever et behov for sterkere kompetanse og mer ressurser inn i e-handelsarbeidet må dere ikke nøle med å ta kontakt med oss. Vi skreddersyr et opplegg for din bedrift, og sammen finner vi formen på samarbeidet slik at vi oppnår beste resultater tidligst mulig. Dette er en dynamisk tjeneste, og vi har våre rådgivere ute hos bedrifter i dag som er i forkant av et prosjekt hos oss, underveis i et prosjekt og ikke minst etter at nettbutikken er live. Det er da arbeidet virkelig begynner. Vi tilbyr også våre tjenester til bedrifter som ikke er totalkunder av Maksimer.

Se hvordan vi jobber

portrett av jostein nyquist

Jostein Nyquist

Leder for e-commerce manager teamet vårt

Skal vi ta en prat?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift som e-commerce manageren din.