Den ultimate løsningen for deg som er Mamut-kunde

Mamut-kunder har blitt tvunget til å finne nye ERP-løsninger. Fra og med 1. januar 2025 er det slutt for det populære regnskapssystemet. 

Maksimer har sammen med erfarne Visma.net konsulenter i Cloud Connection laget en skreddersydd løsning som gjør overgangen enkel og smertefri.

 

Den nye løsningen inkluderer en fullintegrert Visma.net e-handelsplattform som kan settes opp på kort tid, slik at du kan fortsette din virksomhet som normalt. 

Pakken inkluderer alt som trengs for å komme i gang med nettbutikk på WooCommerce, en av verdens mest populære e-handelsplattformer: 

  • Oppsett av nettbutikk 
  • Integrasjon med Visma.net
  • Design tilpasning til kundens profil 
  • Oppsett av frakt og betalingsmetoder.

Utvidet løsning for B2B

I tillegg til den vanlige pakken, kan du også utvide med en B2B-pakke som inkluderer salgsagenter, komplett ordrehistorikk fra Visma.net, støtte for Visma.net rabattmatriser, utvidet leveringsinformasjon, forhåndssalg/sesongvarer og innkjøpslister med mer.

For eksempel kan du opprette en bedriftskunde i Visma.net og sette opp flere brukere på samme konto. På den måten kan du gi kundene dine selvstyring på bestillinger. 

Denne pakken vil gi deg som Mamut-bruker, en enda mer komplett, moderne og tilpasset løsning som er skreddersydd dine spesifikke behov.

Last ned oversikt over standardintegrasjonene

Fordelene med å velge Maksimer som ny e-handel-leverandør sammen med Visma.net sitt ERP-system er mange:

  • Du vil få tilgang til en moderne og oppdatert plattform som vil gi deg bedre funksjonalitet og effektivitet i din virksomhet. 
  • Du vil få en moderne løsning som er rigget for vekst med norges beste WooCommerce byrå i ryggen.
  • Du vil også ha tilgang til en omfattende support-tjeneste fra både Maksimer og Cloud Connection, som vil sikre en sømløs overgang og fortsatt suksess i fremtiden.

Ønsker du å vite mer om dette? Kontakt oss i skjemaet under. 

Kontakt oss for en moderne e-handelsløsning med Norges beste WooCommerce-byrå i ryggen

E-post: post@maksimer.no
Telefon: +47 55 91 31 35