Visma Business NXT
nettbutikk

Visma Business NXT er en fleksibel ERP-løsning som med vår løsning enkelt integreres med e-handelsplattformer. Den gir skybasert tilgang og enkel håndtering av økonomi og logistikk, ideell for bedrifter som ønsker en smidig nettbutikk.

Maksimer, med over ti års erfaring i nettbutikkutvikling, er spesielt dyktige i å integrere WooCommerce og andre e-handelsplattformer med Visma-systemer, inkludert Visma Business NXT. Vår fokus på tilpasning og integrasjon med Visma Business NXT gjør oss til et foretrukket valg for bedrifter som søker effektive og sømløse nettbutikkløsninger.

Vår integrasjon mellom Visma Business NXT og nettbutikk gir deg:

Denne løsningen sikrer at viktig informasjon mellom regnskapssystemet og nettbutikken er oppdatert og nøyaktig, noe som gjør hverdagen enklere for deg og din bedrift.

Overfør kunder fra Visma Business NXT til nettbutikken

Ved å integrere Visma Business NXT med din nettbutikk, kan du enkelt overføre kundeinformasjon direkte til nettbutikken. Dette sparer tid og reduserer risikoen for feil ved manuell inntasting. Overføringen inkluderer kritiske detaljer som kundenavn, kontaktinformasjon, og kjøpshistorikk. Dette gir en mer personlig og effektiv kundeopplevelse, og sikrer at din nettbutikk alltid har oppdatert kundeinformasjon tilgjengelig for markedsføringskampanjer og kundeservice.

Overfør varer og produkter

Integrasjonen mellom Visma Business NXT og din nettbutikk muliggjør enkel overføring av varer og produkter. Dette innebærer en effektiv synkronisering av produktinformasjon som navn, beskrivelser, priser og lagerstatus. Ved å automatisere denne prosessen sikres det at produktinformasjonen i nettbutikken alltid er oppdatert og konsistent med dataene i Visma Business NXT, noe som forbedrer nøyaktigheten og effektiviteten i e-handelsvirksomheten din.

Synkroniser lager med nettbutikken

Med vår integrasjon kan du smidig overføre lagerverdier fra Visma Business NXT til nettbutikken. Du har fleksibiliteten til å velge om du ønsker verdiene fra et bestemt lager eller en samlet sum fra flere lager. Videre kan du tilpasse hva som definerer tilgjengelig varelager i nettbutikken. Dette inkluderer å velge mellom kategorier som varer på lager, i bestilling, under innkjøp, reservert, og lignende. Denne funksjonaliteten sikrer at din nettbutikk alltid reflekterer det mest nøyaktige og oppdaterte lagerbildet.

Synkroniser varegrupper

Integreringen mellom Visma Business NXT og nettbutikken gir enkel håndtering av varegrupper. Dette betyr at du kan synkronisere og organisere produktene dine i nettbutikken basert på de varegruppene du har definert i Visma Business NXT. Denne funksjonaliteten sikrer at produktsortimentet ditt er systematisk og logisk organisert, noe som gir en bedre brukeropplevelse for kundene og lettere administrasjon for deg.

Synkroniser ordrer

Forenklet ordrehåndtering. Med denne løsningen kan kunder automatisk bli opprettet i Visma Business NXT basert på informasjon fra nettbutikken. Ordrer kan effektivt overføres og opprettes under spesifikke kundenummer. Vi tilbyr også muligheten for å konfigurere tilpassede felt i ordrer etter dine behov. I tillegg er det mulig å håndtere opprettelse av abonnementsordrer og avstemme ulike betalingstyper og kunderabatter for en helhetlig finansiell håndtering.

Full ordrehistorikk fra Visma Business NXT til nettbutikken

Med integrasjonen mot Visma Business NXT kan du også tilby kundene dine muligheten til å se ordre som er plassert utenfor nettbutikken. Dette sikrer en komplett og transparent ordrehistorikk, noe som gir en mer helhetlig kundeopplevelse og styrker tilliten til din nettbutikk ved å vise all ordreinformasjon, uavhengig av kjøpskanal.

Rabattmatriser

Integreringen med Visma Business NXT gjør at kundene dine kan se sine egne nettopriser i nettbutikken når de logger inn. Dette gjøres ved å speile rabattmatrisene fra Visma Business NXT direkte i nettbutikken. Det betyr at hver kunde ser priser som er tilpasset deres individuelle avtaler, noe som gir en mer presis og tilfredsstillende handleopplevelse.

Klar for å effektivisere din nettbutikk med Visma Business NXT? Ta kontakt med oss for en prat om dine behov.

Hva koster det?

Vi har laget en liten effektiv priskalkulator for å kunne gi deg et prisestimat kjapt.

portrett av øyvind flatekval

Øyvind Flatekval

Leder for vår integrasjonsavdeling

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss så sender vi deg litt mer informasjon om integrasjonsløsningen.

+ 47 55 91 31 35
post@maksimer.no

Some of our references

 • Linda Johansen

  Linda Johansen

  Årets nettbutikk 2 år på rad, en nettbutikk i sterk vekst

 • SimpleDose

  SimpleDose

  Unngå kø på apoteket – bygget med WooCommerce.

 • Hillesvåg Ullvarefabrikk

  Hillesvåg Ullvarefabrikk

  Hillesvåg Ullvarefabrikk har ved hjelp av blant annet en topp moderne nettbutikk opplevd solid vekst i omsetningen fra år til år

 • Kellox

  Kellox

  WooCommerce nettbutikk med over 1 million produkter til lands og til vanns.

 • Xplora

  Xplora

  «Vi har vært kunde hos Maksimer i snart to år og vi er veldig godt fornøyd med deres fokus på å finne gode løsninger og den tilgjengeligheten de har for oss i XPLORA Mobile.»

 • Enklere Liv

  Enklere Liv

  WordPress nettbutikk med WooCommerce som e-handelsløsning.