WordPress leverandør

Vi leverer et toppmoderne og gratis publiseringsverktøy som har vunnet adskillige priser for funksjonalitet og brukervennlighet.

Som WordPress leverandør tilpasser vi publiseringløsningen etter kundenes behov. Glem utallige artikler og kategorier å vedlikeholde, vi forenkler og utvider innholdstypene slik at man enklere finner frem til riktig innhold. Skal man publisere et tilbud heter det tilbud, er det slideshow heter det slideshow og skal man presentere dører så kaller vi det for dører. Det skal være lettvint og gøy å oppdatere innhold. Små tilpasninger kan gi veldig positiv effekt.

WordPress startet som et bloggverktøy bygget rundt at man så enkelt og raskt som mulig skulle publisere bilder og tekst. Etterhvert som WordPress fikk millioner av brukere verden over har funksjonaliteten vokst og i dag er det et fullblods publiseringsverktøy bygget rundt  brukervennlig innholdspublisering. Vi har over flere år sett hvordan vi, som WordPress leverandør, kan tilby våre kunder en moderne og enkel måte å administrere innhold på. Det er mange smarte funksjoner feks. dra og slipp menyer for å endre plassering, dra og slipp filer fra datamaskinen din for å laste opp og sette inn bilder med ett klikk.

Fordeler med WordPress:

  • Gratis, uten lisenskostnader
  • God synlighet av innhold i søkemotorer
  • Enkelt å bruke
  • Mange utbyggingsmuligheter

Ved å velge Maksimer som din WordPress-leverandør får du en WordPress-utvikler som har lang erfaring med å levere WordPress på en profesjonell måte til alt fra små bedrifter til store norske konsern. Maksimer har kontor i Bergen og Stavanger.

Ta kontakt i dag for mer informasjon, priser og referanser fra din neste WordPress leverandør.