Enklere liv

WordPress nettbutikk med WooCommerce som e-handelsløsning.

Enklere Liv ble etablert i mars 2005 og selger varer innen kategoriene helse, hjelpemidler, velvære, massasje, personlig pleie, sko, smarte og nyttige løsninger innen hjem & fritid, kjøkken og teknikk.

I forbindelse med at selskapet startet opp igjen etter en konkursbegjæring i mars 2020, hjalp Maksimer dem med å så raskt som mulig få på plass en nettbutikk som skulle fungere knirkefritt.

En av utfordringene var at Enklere Liv opprinnelig brukte Magento som plattform til nettbutikken. I denne perioden ble det offisielt kunngjort at alle versjoner av Magento 1 ikke ble vedlikeholdt etter 1. juni 2020. Dermed hastet det med å få dem over på en ny plattform.

Muligheten for å bestille på nett og hente varene i butikk er veldig viktig for kundene deres. For at dette skal kunne flyte mest mulig sømløst, har vi sørget for integrasjon til både lager (ERP) og kassasystem (POS).

ERP styrer viktige forretningsaspekter som lager, salg, regnskap og andre back-end forretningsfunksjoner. POS refererer til kassesystemet. Så fort ordren kommer opp i kassen, så kan de godkjenne eller avvise den avhengig om den finnes på lager eller ikke. Det gir Enklere Liv full kontroll over salgsprosessen.

portrett av jostein nyquist

Jostein Nyquist

Leder for e-commerce manager teamet vårt

Skal vi ta en prat?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med WooCommerce.

+ 47 55 91 31 35
post@maksimer.no