Forbrukernettbutikk

Kravene forbrukere stiller til din nettbutikk er stadig mer krevende. Om ikke din nettbutikk gir tilstrekkelig trygghet er veien kort til konkurrenten din!

Design & brukervennlighet

Nettbutikken din bør designes og bygges med brukerne og deres behov i sentrum. Vi har fokus på konverteringsoptimalisering allerede i designfasen. Nettbutikken din skal ikke bare se bra ut, den skal også selge bra.

Responsiv – mobiltilpasset

I dag benytter forbruker alle typer enheter for å orientere seg og handle i nettbutikker. Alle leveranser fra oss er tilpasset desktop, mobiltelefon og nettbrett.

Lagerstyring

Ha kontroll med lagerbeholdning i nettbutikken og ikke selg varer du ikke har. Kan integreres mot lagerstyringssystemet ditt eller gjøres direkte i nettbutikken.

Fraktberegning

Beregn frakt til sluttbruker basert på egne fraktmatriser, Bring sin fraktberegner, Postnord eller Consignor Shipadvisor.

Betalingsløsninger

Det er støtte for de aller fleste betalingsløsninger i dag. Vipps for WooCommerce, Paypal, Klarna, Netaxept, Dibs, Stripe, m.fl.

En WooExpert er et godkjent WooCommerce ekspertselskap.

WooCommerce

WooCommerce er verdens mest utbredte nettbutikk. Løsningen er bygget på toppen av WordPress og hele 30% av verdens nettbutikker blir kjørt på WooCommerce.

Les mer om WooCommerce her