Google
annonsering

For e-handel og nettbutikk.
Øk salg i din nettbutikk med annonsering på Google

Med annonsering på Google kan du effektivt nå ut med hvilke produkter og tjenester du tilbyr.

Google annonsering

Med annonsering på Google kan du by på begreper folk søker etter. Du kan effektivt nå ut til folk som søker etter produkter og tjenester du tilbyr. Med nettbutikk kan du også lage en katalog og opprette engasjerende shopping annonser dynamisk fra nettsiden din.

Trenger du hjelp med Google annonsering?

Google Annonsering er et godt tiltak for å skape vekst med rask effekt. Vi vil alltid basere våre anbefalinger på hvor sterk avkastning vi ser at du kan få fra annonsene.

Vi anbefaler alltid å starte annonsering kampanjer med et mindre beløp for å teste ut hva ROAS (avkastningen) blir. Så lenge vi ser at dere tjener penger på annonsene skalerer vi opp.

Slik jobber vi:

  1. Vi tar en gjennomgang av din nettbutikk og ser på tjenester og produkter du tilbyr. Etter dette tar vi en prat med deg om dine mål og prioriteter.
  2. Vi foreslår et Google Ads annonserings budsjett og antall timer vi mener er nødvendig for å oppnå dine mål. Dette kan justeres etter dine ønsker.
  3. Vi setter opp produktkatalogen og sporing av e-handel data.
  4. Vi undersøker hvilke nøkkelord vi bør by på i Google. Disse nøkkelordene er gjerne søkeord med et stort volum som dere ikke allerede rangerer på.
  5. Deretter grupperer vi søkeordene og lager en struktur som utnytter budsjettet best mulig og sender over en detaljert kampanje plan til deg for godkjenning.
  6. Kampanjeplanen blir implementert og annonsene aktivert.
  7. Når oppsettet er ferdig optimaliserer vi kampanjene jevnlig ved å justere søkebegrep, justere bud og flytte budsjettet der vi ser den største effekten. Vi bygger også nye kampanjer, annonsegrupper, og annonser.
  8. Hver måned rapporterer vi resultater og gir råd til tiltak videre.

Har du et potensial du ikke utnytter enda? Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med å øke omsetningen i din nettbutikk med Google annonsering.

Performance marketing manager i Maksimer, Mila Grcic

Mila Grcic

Leder for vår vekstavdeling

Vi hjelper deg gjerne!

Fortell oss litt om din bedrift, behov og målsetninger. Vi kontakter deg for en uforpliktende samtale.

+ 47 55 91 31 35
post@maksimer.no