Growth
Marketing

Vi hjelper deg med å øke omsetningen i nettbutikken din.

seo, sem og cro hjelper deg med å øke omsetningen i din nettbutikk.

Hva trenger du hjelp med?

Jeg trenger flere besøkende på nettstedet mitt

Ideell for butikker som akkurat har begynt med markedsføring. Se hvordan vi kan hjelpe deg å nå flere kunder.

Vi kan hjelpe deg med:

Jeg trenger å optimalisere nettsiden min

For butikker som allerede har trafikk, men som trenger å optimalisere nettstedet for å maksimere fortjenesten.

Vi kan hjelpe deg med:

Google annonsering

La oss øke verdien på dine Google Ads sammen! Med skreddersydde Google Ads-kampanjer, presis målretting og realtids resultater sikrer vi at du og din bedrift fanger oppmerksomheten til riktig publikum. Invester smart, se din ROAS vokse ved å holde deg et skritt foran konkurransen. La oss vise deg kraften av effektiv annonsering.

Ta første steget mot mer effektiv annonsering

Annonsering på Sosiale Medier 

Gi sosiale medier-profilene din en solid boost! Vi hjelper deg å skille deg ut og nå fram til folk som virkelig elsker det du gjør. Med smarte annonser som treffer blink, skaper vi samtaler og oppmerksomhet som teller. La oss få ditt merke til å fly på plattformene der alle henger. Vi jobber med Tiktok, Facebook, Instagram og Pinterest. 

Se hvordan vi kan booste dine profiler

Innholdsproduksjon og blogg

Vi skriver ikke bare innhold; vi skaper historier som svarer på akkurat det ditt publikum lurer på. Om det er blogginnlegg som sprer seg på nett og i bransjen, eller artikler som får folk til å tenke ‘wow’, så har vi tastaturet fyrt opp og klart. La oss fylle din nettside med ord som treffer din målgruppe i hjerteroten og som treffer toppen av søkelistene.

Les mer om hvordan vi kan nå ditt publikum med innhold 

SEO

Vil du at folk skal finne deg på nett? SEO er svaret. Vi dykker dypt ned i Semrush, optimaliserer sidene dine, og sørger for at innholdet ditt snakker samme språk som søkemotorene. Det er slik vi hjelper deg å klatre oppover i rankingene og trekke til deg klikkene som teller. La oss gjøre nettstedet ditt til en magnet for både Google og kunder sammen.

Lær mer om SEO her

Konverteringsoptimalisering

Kikker folk på nettstedet ditt uten å kjøpe noe? Vi kan hjelpe til med det. Vi gjør de endringene som gjør at flere bestemmer seg for å handle hos deg. Det er som å justere sporene slik at toget går rett til stasjonen. La oss gjøre nettstedet ditt til en supermagnet som tiltrekker kunder og ikke bare besøkende.

Finn ut mer om hvordan vi jobber med Konverteringsoptimalisering 

Teknisk Markedsføring

Er nettsiden din treg og full av tekniske feil? Vi dykker ned i koden, gransker lenker, strukturerer data, og finpusser bildene for lynraske lastetider. Med vår tekniske markedsføring får du et nettsted som er strømlinjeformet for topp ytelse, bedre søkerangeringer og en suveren brukeropplevelse. La oss sørge for at alle tekniske detaljer på nettstedet ditt jobber sammen for å drive trafikken rett inn i kundebasen din.

Sjekk ut hvor mye du kan finne ut med bare en Site Audit 

Vi er Google Partner

Google partner. Logo.
Performance marketing manager i Maksimer, Mila Grcic

Mila Grcic

Leder for vår vekstavdeling

Vi hjelper deg gjerne!

Fortell oss litt om din bedrift, behov og målsetninger. Vi kontakter deg for en uforpliktende samtale.

+ 47 55 91 31 35
post@maksimer.no