SEO

– for e handel og nettbutikker.
Skap salg gjennom økt synlighet

Maksimer kan både rådgi og produsere SEO tilpasset innhold

Søkemotoroptimalisering er kanskje Norges mest undervurderte markedsaktivitet.

Uansett hvilken nettside du har er SEO en viktig aktivitet som kan skape mye verdi i form av trafikk, eksponering, økt salg, leads og omdømme/autoritet i din bransje.

Trenger du hjelp? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Hva er søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering (SEO) har blitt et stort fagområde som kort fortalt handler om å gjøre din nettside eller nettbutikk så relevant og synlig som mulig for dine brukere, i Googles organiske søkeresultat.

Med andre ord handler det om at din nettside skal fremkomme som et naturlig alternativ når kundene dine søker etter produkter/tjenester du tilbyr.

Slik fungerer det:

Over 200 ulike faktorer spiller inn for å avgjøre hvor en nettside havner i søkeresultatet. SEO handler altså i all hovedsak om å tilpasse nettsiden alle disse faktorene, slik at vi øker sannsynligheten for at nettsiden blir prioritert.

Spill på lag med Google

Google ønsker å lede sine brukere til nettsider som gir brukeren en god opplevelse. Dette er viktig å huske på og mye av SEO arbeidet vil dermed handle om å gjøre siden bedre på mange ulike måter.

Det betyr altså at det å fokusere på SEO også vil gjøre nettsiden din mer brukervennlig.

Maksimer sørger for at alle aspekter ved nettsiden følger Googles retningslinjer og anbefalinger, i tillegg til å tilpasse både innhold, struktur og kundereise til den aktuelle bransje og målgruppe.

På denne måten vil kvaliteten på trafikken inn til din nettside bli bedre, i og med brukeren finner akkurat det de er på jakt etter.

Dette vil naturlig nok igjen føre til at antall konverteringer øker – altså hvor stor andel av trafikken til nettsiden som faktisk gjør det du ønsker de skal gjøre. Dette kan være alt ifra å kjøpe et produkt, lese en artikkel eller fylle ut et kontaktskjema.

Som Norges ledende WooCommerce miljø har vi spesialisert oss på å bygge nettbutikker som har de beste forutsetninger for å bli synlig og relevant innenfor sitt område.

Vårt mål er å hjelpe deg bygge et solid grunnlag for langsiktig vekst.

Les våre ni tips for å forbedre din SEO her: Hvordan komme høyere på Google med 9 enkle SEO-tips

Slik jobber Maksimer med SEO:

Søkemotoroptimalisering kan deles opp i flere områder:

  • Teknisk SEO
  • innholdsutvikling
  • Lenkebygging
  • Lokal SEO

I motsetning til annonsering er SEO et langsiktig arbeid som bør jobbes med kontinuerlig. Alle områdene bidrar på sin måte, men det viktigste er at aktivitetene tilpasses den aktuelle bransjen, konkurranse og dagens status for nettsiden.

Slik jobber vi

  1. Det første vi gjør er å gjennomføre en revisjon av siden din. Hvordan ser siden din ut fra en søkemotors perspektiv? Vi undersøker hvilke søkeord dine potensielle kunder bruker, hvilket innhold som bør lages og hva du må gjøre for å ha en teknisk side som tilrettelegger for god synlighet.
  2. Gjennom revisjonen finner vi flere tiltak som vi implementere på kort og på lang sikt. Disse prioriterer vi sammen med deg, og lager en plan sammen med deg.
  3. Vi implementerer tiltakene vi har prioritert og blir enige om hva dere eventuelt har lyst å ordne på egenhånd. Dere kan altså selv implementere så mye eller så lite dere vil. Vi kan både rådgi og implementere tiltakene vi avdekker i analysen.
  4. Vi setter sammen grundige rapporter som tillater dere å følge med på nettsidens utvikling og hvilken effekt de ulike tiltakene gir.
Performance marketing manager i Maksimer, Mila Grcic

Mila Grcic

Leder for vår vekstavdeling

Vi hjelper deg gjerne!

Fortell oss litt om din bedrift, behov og målsetninger. Vi kontakter deg for en uforpliktende samtale.

+ 47 55 91 31 35
post@maksimer.no