Visma.net nettbutikk

Er du på utkikk etter en sømløs og automatisert Visma.net nettbutikk? Vår integrasjon kobler sammen WooCommerce og andre nettbutikkplatformer med Visma.net Financials og Logistics.

Dette gir deg en effektiv, automatisert og brukervennlig plattform for din e-handel, uten de kompleksitetene som ofte følger med eldre systemer. Les mer om løsningen her eller kontakt oss

Vår to-veis integrasjon mot Visma synkroniserer følgende:

Integrer Visma.net med din nettbutikk og synkroniser lager, produkter, rabattmatriser, kunder og ordre

Maksimer utvikler integrerte nettbutikker. Vi skiller ofte mellom B2B nettbutikker og B2C nettbutikker. Vi har utviklet en rekke integrasjoner mot kasse og økonomisystemer og vi er trolig Norges sterkeste fagmiljøer på integrerte e-handelsløsninger. Du kan lese mer om vår Visma.net integrasjon her.

Overfør kunder fra Visma.net til nettbutikken

Integrasjonen vår mellom Visma.net og nettbutikker tillater en direkte overføring av kundedata. Denne funksjonen automatiserer synkroniseringen av viktig kundeinformasjon som kontaktdata, kjøpshistorikk og muliggjør kundepriser rett fra Visma.net. Ved å eliminere manuelle dataoperasjoner, reduseres risikoen for feil og sikrer at nettbutikken alltid har oppdatert kundeinformasjon.

Overfør varer fra Visma.net til nettbutikken

Integrasjonen gir ERP-brukere mulighet til å velge og kontrollere hvilke varer som skal vises i nettbutikken til enhver tid. Dette inkluderer valg av spesifikke produkter eller produktgrupper fra Visma.net som skal være tilgjengelige for kundene. Integreringen støtter også bruk av varegrupper for å organisere og navigere i produkttilbudet i nettbutikken, noe som gjør det enklere å vedlikeholde produktlistene. Automatisk oppdatering av produktinformasjon som attributter, priser og lagerstatus fra Visma.net til nettbutikken bidrar til å holde produktvisningen oppdatert og korrekt.

Overfør lagerverdi fra Visma.net til nettbutikken

Du kan velge om du kun ønsker verdiene fra ett spesifikt lager eller summen av flere lager.
Det er også mulig å konfigurere hva som skal utgjøre tilgjengelig varelager i nettbutikken (på lager, i ordre, i innkjøp, reservert, osv)

Overfør ordrer fra nettbutikken til Visma.net

Kunder kan opprettes i Visma.net.
Ordrer kan opprettes på faste kundenummer.
Konfigurering av tilpassede felter kan gjøres på forespørsel.

Overfør ordrehistorikk fra Visma.net til nettbutikk

Kundene kan på den måten enkelt gjennomføre gjenkjøp.

Overfør rabattmatriser

Rosinen i pølsen. La kundene dine få se sine egne nettopriser når de logger inn i nettbutikken. Overføringen av rabattmatriser fra Visma.net til nettbutikken er en funksjon som spiller en viktig rolle, spesielt for kundeklubber og B2B-nettbutikker. Denne integrasjonen gjør det mulig å anvende tilpassede rabattstrukturer direkte i nettbutikken, basert på de rabattene som er definert i Visma.net. Dette forsterker verdien av medlemskapet og oppmuntrer til lojalitet og gjentatte kjøp. I B2B-sammenheng tillater denne funksjonen bedrifter å tilby skreddersydde priser til ulike forretningskunder, reflekterende avtaler og volumrabatter som er avtalt i Visma.net. Dette bidrar til en mer personlig og effektiv handelsopplevelse for B2B-kunder, som kan se sine spesialpriser direkte i nettbutikken, og forenkler prosessen med å administrere og anvende komplekse prisstrukturer.

Prosjektmodul

Prosjekter fra Visma.net overføres til nettbutikk for enkelt å kobles til ordreregistrering for sluttkundene i nettbutikken.

Hvilke nettbutikkplattformer støttes?

Vi har per i dag støtte for integrasjon mellom Visma.net og følgende nettbutikkplattformer:

Hva koster det?

Vi har laget en liten effektiv priskalkulator for å kunne gi deg et prisestimat kjapt.

portrett av øyvind flatekval

Øyvind Flatekval

Leder for vår integrasjonsavdeling

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss så sender vi deg litt mer informasjon om integrasjonsløsningen.

+ 47 55 91 31 35
post@maksimer.no

Some of our references

 • Linda Johansen

  Linda Johansen

  Årets nettbutikk 2 år på rad, en nettbutikk i sterk vekst

 • SimpleDose

  SimpleDose

  Unngå kø på apoteket – bygget med WooCommerce.

 • Hillesvåg Ullvarefabrikk

  Hillesvåg Ullvarefabrikk

  Hillesvåg Ullvarefabrikk har ved hjelp av blant annet en topp moderne nettbutikk opplevd solid vekst i omsetningen fra år til år

 • Kellox

  Kellox

  WooCommerce nettbutikk med over 1 million produkter til lands og til vanns.

 • Xplora

  Xplora

  «Vi har vært kunde hos Maksimer i snart to år og vi er veldig godt fornøyd med deres fokus på å finne gode løsninger og den tilgjengeligheten de har for oss i XPLORA Mobile.»

 • Enklere Liv

  Enklere Liv

  WordPress nettbutikk med WooCommerce som e-handelsløsning.