7 Fjell Bryggeri

Utelivsbransjen er satt på hold. Omsetningen til mikrobryggeriene faller. Varelageret står der. Kundene er tørst. Løsningen er å få ølet ut til kundene. Levert på døren, med ansiktsmaske, hansker og kontroll av legitimasjon. Løsningen lar deg bestille dine favoritter, velge dag og tidsrom for levering og så er det bare å sitte klar med glasset. Og har du ikke riktige glass får du kjøpt de og.

Enkel bestilling – dine favoritter!

Kortest mulig vei til mål, alle produktene presenteres på forsiden, lister ut produktene oversiktlig og greit, med oppdatert lagerstatus fra Visma Business.

Vipps så er det gjort!

Enklest mulig checkout og Vipps som eneste betalingsmåte.

– Jens Eikeset, CEO 7 Fjell Bryggeri

I det de strenge korona-tiltakene ble innført i midten av mars, mistet vi omtrent 80% av omsetningsvolumet over natten. Dette ble da en gyllen anledning til å få på plass en enkel netthandelsløsning som vi lenge hadde utsatt.

Maksimer heiv seg rundt og skrudde sammen en velfungerende nettbutikk med all nødvendig funksjonalitet på et par dager. Dette gir oss synlighet, omsetning, omtale, og hjelper oss med å beholde «top of mind»-plasseringen vi jobber hardt for hver eneste dag. I tillegg går vi nå inn som samarbeidspartner med Verftet og Datarock, som leverandør av drikkevarer til deres digitale festival #Verftetfestival – med øl levert på døren, og musikk gjennom skjerm og høyttalere. Jeg anbefaler alle som har lurt på å sette opp en ehandelsløsning å hoppe i det med begge beina, så opplever du kanskje at du plutselig får enda et bein å stå på.

Skål fra 7 Fjell!

B2B og B2C

For 7 fjell Bryggeri har vi også laget en egen business to business nettbutikk, som fungerer som en selvbetjeningsløsning for firmakundene til bryggeriet.

Integrasjon mellom Visma og WooCommerce

  • Ordresynkronisering
  • Produktsynkronisering
  • Kundesynkronisering

Kan vi hjelpe deg med noe lignende?

Kontakt oss