Creon Promotion

Skreddersydde nettbutikker med Litium

Creon Promotion skiller seg ut i den digitale handelsverden ved å tilby en unik og tilpasset e-handelsløsning for sine kunder. Ved hjelp av Litiums plattform lager Creon skreddersydde nettbutikker som er like unike som deres kunders merkevarer.

Creon Promotion forstår at hvert kundemerke er unikt, og derfor tilbyr de skreddersydde nettbutikker som reflekterer hver kundes identitet. Ved å jobbe med Litium PIM og dets kanaler, kan Creon effektivt distribuere ulike produktpakker til forskjellige nettbutikker, noe som sikrer at hver butikk kan ha sitt unike produktsortiment.

Litium PIM & Commerce

Ved å bruke Litiums PIM-system kan Creon tilby sine kunder fleksibiliteten til å tilpasse og administrere produktsortimentet sitt effektivt. Dette gir kundene muligheten til å tilby en skreddersydd handleopplevelse for sine sluttbrukere, samtidig som produktdatabasen holdes organisert og oppdatert.

Business Central integration

Integrasjonen med Dynamics 365 Business Central er en viktig del av Creons tilbud. Dette forretningssystemet gir en kraftfull back-end-støtte for alt fra økonomistyring til lager og kundeforhold. Gjennom denne integrasjonen kan Creons kunder automatisere og forenkle sine forretningsprosesser, noe som gir en mer effektiv drift og bedre datainnsikt. Les mer om vår integration mot Business Central her.

Med Litiums godkjenningsflyt kan Creons kunders sluttbrukere tilpasse og kontrollere sin kjøpsprosess. Brukerne får muligheten til å definere kjøpsgrenser, bestemme hvem som kan handle, og etablere godkjenningsprosesser. Dette gir en tilpasset, effektiv og kontrollert kjøpsopplevelse, som er spesielt verdifull for organisasjoner med komplekse behov.

Creon Promotions pågående prosjekt med å tilby skreddersydde nettbutikker integrert med Litium og Dynamics 365 Business Central er et stort steg for digitale forretninger. Denne kraftfulle kombinasjonen effektiviserer ikke bare driften, men øker også tilpasningsmulighetene og kontrollen for Creons kunder. Selv om prosjektet fortsatt er under utvikling, er potensialet enormt, og fremtiden ser lys ut for Creon Promotion og deres kunder.

Strategiskt partnerskap

Creon ser på Litium Commerce som mer enn bare en teknisk plattform, men som en langsiktig partner i deres streben etter vekst og bærekraft. I nært samarbeid med Maksimer optimaliserer de sine kunders e-handelsplattformer for å møte fremtidens utfordringer og muligheter. Maksimer bidrar med ekspertise innen strategi, UX/UI-design og systemintegrasjon, noe som gir Creon et solid grunnlag og en partner å vokse med. Med Litium Commerce og PIM som e-handelsløsning, og Maksimer som strategisk partner, er Creon godt posisjonert til å fortsette sin vekst og styrke kundeopplevelsen hos sine kunders sluttbrukere.

For å lære mer om Creon Promotions tjenester, besøk deres hjemmeside. Hold også utkikk etter fremtidige oppdateringer om dette spennende og innovative prosjektet!

josten nyquist

Jostein Nyquist

CRO

Skal vi ta en prat?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

+47 55913135
post@maksimer.com